Covertec Oy

POLYUREAPINNOITE KATOLLE

Ensimmäinen täysin saumaton katto.

Asset 17@2x

KESTÄVÄ KATTO ILMAN KATTOREMONTTIA

Enää ei tarvitse pistää koko kattoa vaihtoon ja sietää loputtomiin kestävää remonttia erikoisjärjestelyineen ja kattohuppuineen. Polyureapinnoite on kestävä, nopea ja kustannustehokas vaihtoehto perinteiselle kattoremontille. Pinnoittamalla saadaan täysin saumaton lopputulos, joka antaa katolle jopa 20 vuotta lisää käyttöikää helposti ja vaivattomasti.

KUSTANNUSTEHOKAS PROSESSI
Katon pinnoittaminen on jopa puolet perinteistä kattoremonttia edullisempaa. Työ toteutetaan valjaiden tai nostimen avulla, mikä antaa isoissa kohteissa huomattavia säästöjä myös telinekustannuksissa. Pinnoitetta voidaan ruiskuttaa jopa 1000 m2 päivässä, joten työ sujuu moninkertaisesti kattoremonttia nopeammin – pienemmissä kohteissa voi riittää yksi päivä, ja suuremmissakin kohteissa kuluu vain muutamia.

POLYUREAPINNOITE SOVELTUU USEILLE KATTOTYYPEILLE
Polyureapinnoite soveltuu hyvin erilaisille kattotyypeille, kuten huopa- ja peltikatoille. Jos katto on kuitenkin päässyt lahoamaan monilta osin, ei pinnoittaminen välttämättä enää auta. Tämä on syytä tarkistaa ennen käsittelyä. Muussa tapauksessa pinnoite soveltuu täydellisesti katoille, jotka ovat pohjoismaisten, vaihtelevien sääolosuhteiden armoilla.