Covertec Oy

COVERTEC OY

Saumatonta yhteistyötä.

COVERTEC – PINTAA PAREMPI

Covertec on polyureapinnoitteisiin erikoistunut pintojen mestari. Teimme pitkään kattoremontteja ja niiden huoltotöitä, kunnes ryhdyimme etsimään niille parempaa ja kestävämpää vaihtoehtoa. Törmäsimme polyureateknologiaan, eikä paluuta perinteisiin kattoremontteihin ole sen jälkeen enää ollut.

Toimintamallimme on yksinkertainen: tulemme paikan päälle tarkistamaan kohteen kunnon ja vaadittavat toimenpiteet, ja teemme tarjouksen. Uskomme saumattomaan yhteistyöhön ja teemme kaikki työmme huolellisesti, joustavasti ja nopealla läpimenoajalla. Näin saat uuden, kestävän pinnoitteen mahdollisimman vaivattomasti.

Päämajamme sijaitsee Keski-Suomessa, mutta teemme pinnoitteita taloyhtiöille, tehtaille ja liikekiinteistöille ympäri Suomen.

TEKNOPUR 300 – YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN JA KOTIMAINEN PINNOITE

Luotamme suomalaisen maalinvalmistajan, Teknoksen ympäristöystävälliseen TEKNOPUR 300 -polyureapinnoiteeseen, joka on suunniteltu antamaan pinnoille kestoa äärimmäisissäkin sääolosuhteissa ja rasituksessa. Sen saumaton ja kauttaaltaan yhtenäinen pinta takaa, että vuodot ovat mennen talveen lumia ja lopputulos siisti. Pinnoite kuivuu kosketuskuivaksi jopa 12 sekunnissa, ja täysin käyttövalmis se on vuorokaudessa.

Lue tästä lisää Teknopur 300 -pinnoitteesta.

luotkump_vihreä_rgb
Teknos_logo_RGB
Rtv_logo-150x150
Asset 8@2x